| autor |
sõnum |
DLX Guru
postitatud: 13.01.2007 11:44 postituse pealkiri: Kuidas mitte saada oma postile või küsimusele vastuseid |
|
|
- Ära mitte mingil juhul kasuta otsingut enne postitamist
- Ära loe reegleid! Need on nõrkadele
- Kasuta liikuvat suurt GIF'i oma avatarina
- Postita valesse alafoorumisse
- Tee igaks juhuks täpselt samasugune post paari-kolme alafoorumisse
- Pane oma postituse pealkirjaks "Probleem" või "Küsimus"
- Ära unusta pealkirjale hüüumärke lisada. Mida rohkem, seda kiiremini sulle vastatakse
- Kui sa kasutad postituses punaseid tähti, siis inimesed saavad aru kui tähtis su probleem on
- Kirjuta ainult suur- või väiketähtedes
- Lühenda kõik sõnad, isegi lühikesed nagu "või", kasutades seejuures slängi - "w". Kui sa korralikult kirjutad, siis võivad potentsiaalsed vastajad mõelda, et su post on vastust väärt
- Kirjavahemärgid on nohikutele!
- Õigekiri on veel hullematele nohikutele!
- Kirjuta kogu post ühe reana, või veelgi soovitavam, ühe hiigelpika lausena.
- Täpitähed on väga mitte-coolid. Nende asemel saab ju numbreid kasutada.
- Ära mingil juhul anna probleemi täpset kirjeldust. Need mõtetelugejad saavad ju isegi aru. Ekraanipildid ja tehnilised detailid on üleliigne pahn!
- Kui sa siiski lisad lingi failile või pildile, siis kindlasti oma arvutis olevale failile. Kui sa selle siiski kuhugi serverisse üles paned, siis kindlasti ära kasuta hot.ee teenuseid, vaid pane see kuhugi võimalikult kehvasti ligisaadavasse välismaa serverisse
- Lisa postitusse hästi palju suvalisi smiley'sid. Need lihtsustavad oluliselt lugemist ja teevad selle lõbusamaks
- Ära mingil juhul postita tavapostina. Palju parem on ju teha küsitlus - "Kas sa oskad seda? Jah/Ei"
- Kui sulle ei ole kümne minuti jooksul vastatud, siis tee uus post sisuga "no kas keegi tõesti ei tea we!"
- Kui keegi vastab, siis kindlasti sõima teda. Kuidas ta, raisk, julges!
- Vastamisel kindlasti tsiteeri kogu see post millele sa vastad. Ja kui see juhtus midagi tsiteerima, siis kaasa ka see
- Ära mingil juhul ole nõus lingiga abi andvale lehele. Nõua, et sulle tehtaks puust ja punaseks, piltide ja lauluga eestikeelne õpetus. Selle eest nad ju palka saavadki!
- Mitte mingil juhul ära kunagi täna kedagi. See oleks ju selge märk sinu nõrkusest!
- Kui sa asja korda saad, siis jumala pärast, ära mingil juhul ütle et sa said - või veelgi hullem, kirjelda kuidas sa korda said. See võimaldaks teistel sinu tegevust korrata ja seda sa ju ometigi ei taha!
Liigutasin hall of shame alla. Raits754 _________________
 |
|
| tagasi üles |
|
 |
00EXE Teeb ja toimetab liitunud: 05.04.2007 postitusi: 41 |
postitatud: 01.06.2007 10:48 postituse pealkiri: |
|
|
| hõooooh,võimas;),aga kõik on õige.keegi pole siia postitnud,aga selline pikk nimekiri peaks ju ometi mingeid emotsioone ja mõtteid tekitama. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Crash Veteran
postitatud: 05.06.2007 20:54 postituse pealkiri: |
|
|
keegi ei julge öelda midagi sellise postituse peale
aga tegelt siia tuleks aegajalt postitada.. kasvõi mõttetust.. siis teema esireas ja ehk uued tulijad märkavad |
|
| tagasi üles |
|
 |
cantray Guru
postitatud: 05.06.2007 22:22 postituse pealkiri: |
|
|
Eks mõni uustulnuk teeb kah täpselt nii kuidas kirjas on  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Crash Veteran
postitatud: 08.06.2007 21:55 postituse pealkiri: |
|
|
jätab pealkirjast sõna "mitte" kahe silma vahele  |
|
| tagasi üles |
|
 |
CIRm Tegija
postitatud: 27.11.2007 18:27 postituse pealkiri: PROBLEEM :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
|
|
ma ei viitsinud otsngut kasutada ja reeglitest on kah pohhui sest varsti peanen uueavatari mis liigub panen selle vastuse veel m6nda alafoorumisse et k6ik saaks aru millest r22gin kuna tegu on ikkagi "pealkirjaga" kuna kysimus on ju selles et milleks selline pealkiri kui k6ig teavad et nii on suht taunilik kirjutada vot mina ytlen nedele kes nii arvavad et tegelt ikka ei arva kyll kuna p2ris plaju on neid keda ei kotigi eeltooodud staff ja muu pahn mis k6ik oli punktidena kirjapandud nad tahavad lihtsalt n2idata et nii onginagu eluk2ib pealegi need kes mulle vastavad on h2lvikud sest te ei taju mis ma 8elda tahan ja kui kellegil tekkis arusaamatus minu s6numi kohta siis t2psema tutoriali panin pildina netti link on siis www.upploeadyourphotosfreebecauseyour ... J#N@#$$L$PSSS(%(#%@<<<<J()#@%.GIF jamuud ma ei tahtnudki 8elda |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami Veteran
postitatud: 27.11.2007 20:01 postituse pealkiri: |
|
|
Mulle käib vast kõige rohkem pinda:
Ma olen ydini laisk ja ei viitsi t2hti kirjutada, milleks need?M6telge ometi, saab ju r22kida ka numbritega.... |
|
| tagasi üles |
|
 |
| rayster |
postitatud: 28.11.2007 17:41 postituse pealkiri: |
|
|
| Lord Ami kirjutas: |
Mulle käib vast kõige rohkem pinda:
Ma olen ydini laisk ja ei viitsi t2hti kirjutada, milleks need?M6telge ometi, saab ju r22kida ka numbritega.... |
2kki t2pit2hti ei viitsi kirjata
464 721754 L4H3 ! 
viimati muutis rayster 28.11.2007 21:55, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
maatriks Guru
|
| tagasi üles |
|
 |
taikonaut Veteran
postitatud: 29.11.2007 17:30 postituse pealkiri: |
|
|
| Täpitähti peaks sellestki hoolimata kirjutada saama ju? Sellel pole vahet, mis klaviatuurile kirjutatud on? Või kui tõstad nupud ringi, siis tuleb ikka sama täht, mis klahvil kirjas on? |
|
| tagasi üles |
|
 |
maatriks Guru
postitatud: 29.11.2007 21:47 postituse pealkiri: |
|
|
Mõnel võibolla US klaviatuur ja kasutabki US asetust kah... kusjuures suht tülikas on täpitähtedega US klaveri taga kirjutada, kui just pimekirja ei valda. _________________ Nuhkvaratõrje Videokaardid Opera |
|
| tagasi üles |
|
 |
CIRm Tegija
postitatud: 02.12.2007 16:10 postituse pealkiri: |
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Mõnel võibolla US klaviatuur ja kasutabki US asetust kah... kusjuures suht tülikas on täpitähtedega US klaveri taga kirjutada, kui just pimekirja ei valda. |
no mina ausalt tunnistan et mus US klaver (G11) on kyll peal 'a' ja 'o' aga ma olen nii harjunud kirjutama t2pi t2htede asemele nr. SRY my bad. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raits754 Administraator
postitatud: 02.12.2007 17:20 postituse pealkiri: |
|
|
CCCP - FORUM EDITION
ehk..
Õpid ümber või lähed siberisse!  _________________ Rahu, ainult rahu. |
|